Periaatteena luomu, perintönä puhtaampi maailma

Periaatteena luomu, perintönä puhtaampi maailma

Periaatteena luomu, perintönä puhtaampi maailma

Luomutuotteet » Luomu suihkusampoo

Luomu suihkusampoo - sopii myös allergikoille

Kotipelto-suihkusampoo sopii hyvin päivittäiseen hiusten, käsien ja koko kehon pesuun, sillä se auttaa ylläpitämään hiuspohjan ja ihon luonnollista hyvinvointia. Se on tehty perinteisellä tavalla torjunta-ainejäämistä vapaaseen kylmäpuristettuun luomurypsiöljyyn jonka tyydyttymättömistä rasvahapoista syntyy pehmeä, tuoksultaan luonnollinen ja miellyttävä sampoo. Luomusampoo on biologisesti hajoava ja ympäristöystävällinen tuote eikä se sisällä eläinperäisiä aineosia, keinotekoisia säilöntä-, haju-, väri- tai muita lisäaineita

Kotipelto-luomusaippua iholle ja tekstiileille

Kotipelto-Luomusaippua on biologisesti hajoava ja ympäristöystävällinen tuote. Se on tehty kylmäpuristettuun suomalaiseen torjunta-ainejäämistä vapaaseen luomurypsiöljyyn. Rypsin tyydyttämättömistä rasvahapoista syntyy pehmeä ja tuoksultaan perinteinen luonnonsaippua. Luomussaippua ei sisällä eläinperäisiä aineosia, keinotekoisia haju- väri- tai muita lisäaineita. Nestesaippuaamme voisi hyvin luonnehtia yleissaippuaksi joka soveltuu hyvin moninaisiin kohteisiin. Matot, verkot, veneet, saappaat, työvaatteet ja lukematon määrä muita pesua vaativia kohteita puhdistuvat yllättävän helposti matalissakin lämpötiloissa. Kasviöljypohjaisuus ja lisäaineettomuus tekevät saippuasta hyvin soveltuvan myös saunomiseen ja päivittäiseen käsien ja koko kehon pesuun niin kotona kuin mökillä.

Saippuan syntyhistoria

Ensimmäiset saippuat syntyivät sattumalta tuhansia vuosia sitten eläinrasvojen ja tuhkan reagoidessa nuotiopohjissa yhdessä sadeveden kanssa metsästyskulttuurin aikana. Tästä kehittyi myöhemmin agraarikulttuurin aikana arvostettu saippuan valmistajien ammattikunta. Ensimmäiset saippuat olivat lisäaineettomia, hajustamattomia ja luonnollisen emäksisiä ja niillä pestiin niin pyykit kuin huolehdittiin henkilökohtaisesta hygieniasta aina nykypäivään asti. Vuosituhantisten käyttökokemusten perusteella olemme päätyneet valmistamaan nestesaippuoita joiden luontoperäiset ainesosat ovat luonnonmukaisesti tuotettu öljy, lähdeveteen rinnastettava pohjavesi ja teollisesti tuotettu peruslipeä. Kemiallisesti on kysymys samasta yksinkertaisesta prosessista kuin aikojen alussa, rasvahappojen reagoimisesta lipeän ja veden kanssa, jota myös saippuoitumiseksi kutsutaan.

Luomusampoon edut allergiselle

Tuotteidemme filosofinen lähtökohta on palata näihin perusasioihin joita tämän päivän kuluttaja arvostaa yhä enemmän - varsinkin allergikot, jotka eniten ovat lisäaineiden käytön lisääntymisestä kärsineet. Allergian yhtenä yleistymisen syynä pidetään altistumista mitä moninaisimmille kemiallisille yhdisteille, joita saamme elimistöömme niin sisäisesti, kuin ulkoisestikin. Ihohuokosten kautta ihmiset saavat elimistöönsä tuhansia yhdisteitä, joiden yhteisvaikutukset kaiken muun kemiallisen ja hormonaalisen saasteen kanssa aiheuttavat ennalta arvaamattomia ja hyvinkin yksilöllisiä sairauksia ja ongelmia, joiden laajuutta ei vielä edes tiedetä ja ymmärretä. Kemiallisilla yhdisteillä muokataan myös pesuaineiden pesuominaisuuksia, hajustetaan ja säädellään niiden happamuutta.

Puhtaat tuotteet ja arvot

Tuotteemme ovat lähtökohtaisesti allergikkojen kannalta ihanteellisia ja vapaita kaikista edellä kuvatuista riskeistä. Ne on valmistettu nykyaikaisia välineitä käyttäen ja lopputuloksena on saatu vuosisataisen perinteen mukaiset yksinkertaiset, ymmärrettävät ja turvalliset perustuotteet päivittäiseen käyttöön. Allergiaa potevat ihmiset ovat monesti lähtökohtaisesti arvomaailmaltaan ympäristöä kunnioittavia ja heistä monet eturivin vaikuttajia ympäristöasioiden eteenpäin viemiseksi. Tuotteidemme luonnonmukaisuudessa ja lisäaineettomuudessa on sitä samaa arvomaailmaa jota perustaltaan me kaikki tarvitsemme ja jonka allergikot ehkä parhaiten tiedostavat päivittäin. Luomu Suihkusampoo on tilautettavissa kaikkiin K ryhmän kauppoihin, tilausnumero on 6419320000104.Eli numero vain kauppiaallesi ja pyydä tilaamaan.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 17Jaa